Weekend Royal

A venit toamna și iar mă simt obosită. Terminată. Epuizată. Nu imi doresc decât o vacanță în care să mă relaxez și să mă distrez cu câtiva prieteni buni. Să stau la munte și să îmi beau cafeaua, admirând frunzele colarate ale copacilor și respirând aerul rece și curat.

Îmi doresc ca prietenii mei să îmi facă o surpriză și să organizeze o excursie la Poiana Brașov. Ce fericită aș fi! Nu numai că ar intui cât de obosită sunt, dar aș fi sigură că mă cunosc bine, că știu că o vacanță este remediul ideal pentru mine. Prietenii mei ar trebui să știe unde să caute cazarea în Poiana Brasov. Ar alege cu siguranță Hotel Royal Poiana Brașov. Nu doar s-ar ghida doar după nume, deși când sunt cu ei mă simt ca o adevărată prințesă, ci ar studia cu atenție ofertele și ar face o rezervare doar după ce s-au asigurat că avem toate condițiile necesare pentru a petrece un weekend de vis.

dsc_0292.JPG.1024x0

M-ar anunța cu câteva zile înainte să nu îmi fac planuri pentru weekend. O prietenă mai apropiată mi-ar sugera cam ce să îmi pun în bagaj și s-ar asigura ca sâmbătă dimineață să am totul pregătit. M-ar aștepta toți în fața blocului cu o cafea mare, fierbinte, într-un termos frumos colorat, tocmai bun de luat pe drumul spre o vacanță perfectă.

Ne-am opri puțin la Brasov, doar ca să mâncăm câte o clătită în restaurantul meu preferat, apoi am pleca repede spre hotel.

Odată ajunși acolo, ne-am lua în primire camerele. Sinceră să fiu, patul comod m-ar atrage irezistibil și aș trage un pui de somn binemeritat. Colega mea de cameră m-ar lăsa ce m-ar lăsa să dorm dar la un moment dat m-ar trezi și mi-ar spune pe un ton ușor iritat că nu e politicos să dorm atâta și că ar trebui să facem o mică drumeție. M-aș îmbraca repede și am pleca toți la o scurtă plimbare. Am ajunge poate și la Peștera de Lapte sau la Telecabina Capra Neagră. Deși obosită, aș constata că mișcarea și mersul prin natură mă relaxează, că glumele prietenilor mei mă binedispun, și că prietena mea a făcut bine că m-a trezit și m-a forțat să fac o plimbare în aer curat.

dsc_0198.JPG.350x0

Seara, ajunsi la hotel, ne-am răsfira care-încotro iar eu aș profita și m-aș relaxa la sauna hotelului. M-aș duce apoi în cameră, m-aș înfășura în păturică și aș citi un roman bun. La ora stabilită ne-am reuni la barul hotelului. Eu aș ieși în curte cu fetele și am povesti un pic, în timp ce băieții s-ar juca darts. Locul de joacă ar fi deja cam pustiu, copiii câtorva turiști deja dormind duși. Supărate că băieții se distrează de minune fără noi, noi fetele ne-am întoarce înapoi în clădirea hotelului și i-am convinge să ne învețe biliard.53387976.jpg.350x0

După o noapte în care am pierdut dezastruos meciul de biliard, m-aș trezi greu, doar din cauza luminii plăcute de toamna care ar intra pe fereastra intredeschisă.

Am bea cafeaua liniștiti, am mai sta de vorbă la aer liber, în curtea hotelului și dacă ar mai fi timp, am mai face o plimbare prin Poiană. Apoi am pleca înapoi spre București, recunoscători pentru un weekend reușit.

Doar visez la vacanțe și mă binedispun. Îmi revine toată energia. Cum să afle prietenii mei ce îmi doresc? Nu am altă soluție decât să pun mâna pe telefon și să organizez eu însămi weekendul royal…

 

Articol scris pentru SuperBlog 2017. Fotografiile nu îmi aparțin, sunt preluate de pe http://www.hotel-royal.ro/

 

Un gând despre “Weekend Royal

  1. Pingback: Proba 6. Vacanță în stil Royal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s